Onze schilderijen
 
Prints op canvas
Hoge kwaliteit prints op canvas doek kunnen net zo indrukwekkend zijn als handgeschilderde schilderijen! Wij drukken schilderijen op originele Italiaanse artiestieke doeken met behulp van nieuwste grootformaat printers, die vervolgens op spieramen uit osb platen van 1,5 cm dikte opgespannen worden. Het doek wordt aan de zijkanten zorgvuldig verwerkt, in een zodanige wijze dat het schilderij een elegant uiterlijk krijgt, zelfs als het opgehangen wordt zonder een frame.
HandArt

Afbeelding afgedrukt op canvas is een perfecte aanvulling in een modern interieur. In art149 hebben we een innovatieve benadering om decoratieve afbeeldingen, daarom bieden wij handART - een techniek die de gedrukte beeld zal vergelijkbaar met een schilderij maken!

Waarover gaat het met handArt? Op het oppervlak van het doek een laag kleurloze gel wordt verspreid. Handmatig aangebracht gel is gemodelleerd op een zodanige wijze om de borstel merken namaken en de textuur doet denken aan het geschilderde beeld.

Afgedrukte afbeelding heeft een glad oppervlak, na het gebruik maken van de techniek handART canvas krijgt een afzonderlijke factuur en het uiterlijk van een schilderij! Het verschil tussen een gewone prints op canvas en kunst handART effect is zichtbaar met het blote oog.